ابراز علاقه سه مهاجم برای جانشینی رضا نوروزی در پرسپولیس/ دایی هنوز تصمیم نگرفته است
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز، رضا نوروزی به دلیل پارگی رباط صلیبی تا پایان سال دور از میادین خواهد بود و به همین دلیل شایعه احتمال خروج نام وی از فهرست پرسپولیس مطرح شده است.
نوروزی در حالی به این شایعه واکنش نشان داده که دایی هنوز تصمیمی در این خصوص نگرفته چراکه وی می تواند برای لیگ قهرمانان آسیا به دایی کمک کند.
سه بازیکن باتجربه اما با استفاده از شرایط فعلی به دنبال گرفتن جای نوروزی هستند. محسن خلیلی پس از چند بار تلاش برای حضور در تمرینات پرسپولیس بالاخره رضایت دایی را گرفت تا شانس خود را برای بازگشت به این تیم امتحان کند.
ایمون زیاد مهاجم سابق قرمزها نیز مشغول فرستادن پالس است و تاکید کرده به دنبال رفتن به تیمی جدید است.
عمادرضا مهاجم سابق سپاهان نیز مدتی است که در تهران به سر می برد و از طریق مدیر برنامه هایش به دنبال حضور در پرسپولیس است با این حال بعید به نظر می رسد دایی علاقمند به استفاده از این نفرات باشد.
دیدگاه تان را بنویسید