جمشيديان: معافيت پزشکي گرفتم
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز ،جمشیدیان در خصوص آخرین وضعیت خودش و معافیتش گفت:
مسئولان استقلال پایبند نبودند
متاسفانه باشگاه استقلال به تعهداتش عمل نکرده و هنوز پول من را نداده اند، مسئولان باشگاه در مصاحبه هایشان گفته بودن سعی می کنیم در این ماجرا احمد حداقل ضرر مالی نکند. اما هیچ کاری نکردند و فقط در همان یکی، دو هفته برای اینکه اوضاع آرامش شود این قول را داده اند، مسئولان باشگاه هیچ خبری از من نگرفتند و من اصلا با آنها در تماس نیستم.
از استقلال شکایت می کنم
اینکه باشگاه قراردادش پایبند نبود بدتر از این است که روز آخر من را کنار گذاشتند. حتی حق و حقوق من را هم نمی دانند و فقط می خواستند سروصداها بخوابد. مجبورم از طریق کمیته انضباطی حق و حقوقم را بگیرم، البته باید صبر کنم. با فدراسیون فوتبال تماس گرفتم و متوجه شدم که تا زمان تشکیل شورای حل اختلافات مالی زیرنظر کمیته انضباطی صبر کنم. بعد از اینکه کمیته تشکیل شد حتما شکایت خواهم کرد.
اختصاصی تمرین می کنم
در حال حاضر خودم اختصاصی تمرین می کنم و با چند تیم صحبت کردم اما اول باید تکلیف باشگاه استقلال روشن شود. به احتمال زیاد تا نیم فصل باید صبر کنم و بعد به تیمی اضافه شوم.
به نظام وظیفه رفته ام
قبلا به سازمان نظام وظیفه مراجعه کردم و توضیحاتم را دادند تمام مدارکم را ارائه کردم و هیچ مشکلی ندارم. من کارت معافیتم را از مرکز اصفهان گرفتم و تمام مدارکم موجود است و می توانم تحویل بدهم در آن زمان معافیت پزشکی گرفتم و کارت معافیت من کاملا قانونی است اگر هم نیاز باشد. اگر هم نیاز باشد مدارکم را ارائه می دهم تا همه از ماجرا مطلع شوند اما هنوز کسی با من تماس نگرفته.
منبع: ورزش سه
دیدگاه تان را بنویسید