کد خبر: 183678
تاریخ انتشار :

بيک‌زاده: از قلعه‌نويي به خاطر درک بالايش ممنونم

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز ، هاشم بیک زارده می‌گوید: خوشبختانه وضعیت مصدومیتم خیلی بهتر است و هر روز زیر نظر دکتر نوروزی به تمرین و فیزیوتراپی می پردازم و تلاش می کنم هرچه زودتر خودم را به شرایط آرمانی برسانم.
بیک زاده در ادامه می گوید: متاسفانه در ایران وقتی یک بازیکن مصدوم می شود برایش حاشیه های زیادی به وجود می آورند و این اصلاً حرفه ای و حتی انسانی نیست بعضی وقتها می بینیم که برخی ها خودشان برای بازیکن مصدوم طول درمان در نظر می گیرند و جای یک دکتر نظر می‌دهند، به عقیده من در مورد مصدومیت یک بازیکن فقط پزشک مربوطه می تواند نظر بدهد نه کسی دیگر. مطبوعات و اهالی زحمتکش رسانه باید این موضوع را در نظر بگیرند و به آن توجه کنند.
مدافع ملی پوش استقلال در پایان می گوید: خیلی ناراحتم که نمی‌توانم به تیم محبوبم کمک کنم و همچنین از آقای قلعه نویی به خاطر درک بالایی که از شرایط من دارد تشکر می کنم و امیدوارم بتوانم همیشه با انجام بازی های خوب سهم کوچکی در موفقیت های استقلال داشته باشم.
منبع: ورزش سه

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها