کد خبر: 187936
تاریخ انتشار :

هافبک استقلال : در تیم ملی کری در خصوص دربی نداشتیم

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز ، امید ابراهیمی پس از تمرین امروز تیم ملی اظهار داشت: ما تمرینات خود را آغاز کردیم و بازیکنان لژیونر هم در کنار ما حضور دارند و امیدوارم تیم به آمادگی لازم برسد.
وی در خصوص شناخت از کره جنوبی اظهار داشت: به هر حال کره همان تیمی است که پیش از جام جهانی با آنها بازی کردیم این اولین بازی دوستانه ما بعد از جام جهانی است و امیدوارم بازی خوبی را شاهد باشیم.
ملی‌پوش ایران در مورد تمرینات پرفشار کی‌روش تاکید کرد: کادر فنی تدارکات لازم را می‌بیند و ما هم تلاش می‌کنیم بهترین تمرینات را انجام دهیم تا نهایت استفاده را از این موضوع انجام دهیم.
ابراهیمی در مورد اینکه چقدر احتمال می‌دهد در جام ملت‌ها به میدان برود گفت: همیشه تلاش می‌کنم بهترین عملکرد خود را ارائه دهم و حالا تصمیم در مورد حضور و یا عدم حضورم در زمین مسابقه برعهده کادر فنی است.
وی در مورد اینکه در تمرین تیم ملی و در زدن ضربات بین بازیکنان سرخابی کری دربی وجود داشت گفت: من چیزی در این زمینه نشنیدم. ابراهیمی در خصوص صحبت در مورد استقلال و مسائل باشگاهی صحبتی نکرد.
منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها