کد خبر: 193620
تاریخ انتشار :

حاشیه دیدار نفت ـ پرسپولیس

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز ، در حالی که تیم‌های نفت تهران و پرسپولیس در ورزشگاه تختی از هفته شانزدهم لیگ برتر به مصاف هم خواهند رفت اما حاشیه‌هایی در ورزشگاه وجود دارد که در زیر می‌خوانید.
* دو بازیکن برزیلی که برای انجام دادن تست به تمرینات پرسپولیس آمده بودند در جایگاه ویژه ورزشگاه تختی حاضر هستند.
* غلامرضا رضایی مهاجم تیم فوتبال نفت تهران که سابقه حضور در پرسپولیس را هم دارد از سوی هواداران این تیم تشویق شد.
* هواداران پرسپولیس، سوشا مکانی و نیلسون دو دروازه‌بان پرسپولیس را تشویق کردند واین دو بازیکن هم به سمت هواداران آمده و به ابراز احساسات آنان پاسخ گفتند.
* دیوید ویکروم بازیکن تیم فوتبال نفت تهران که در ترکیب این تیم حضور ندارد با لباس شخصی در کنار زمین حاضر است.
* از اسکوربورد ورزشگاه تختی مداحی پخش شد.
* در زمانی که بازیکنان دو تیم مشغول گرم کردن بودند با یکدیگر برخورد گرمی داشتند.
* ایرانیان سرپرست تیم فوتبال نفت تهران با چند نفر از نیمکت‌نشینان پرسپولیس به خوش و بش پرداخت.
* افشین اسماعیل‌زاده و محمد عباس‌زاده دو بازیکن نیمکت‌نشین پرسپولیس در کنار زمین با نشان دادن عدد 6 و 10 عکس یادگاری گرفتند.
* حدود 2 هزار هوادار در ورزشگاه تختی تهران حاضر هستند.
* بازیکنان پرسپولیس با 2 جانبازی که در کنار زمین حاضر هستند عکس یادگاری گرفتند.
منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها