کد خبر: 210130
تاریخ انتشار :

خادم: هیات مدیره پرسولیس می تواند دست به تغییرات بزند/ افراد انتخاب شده عملکرد خوبی نداشتند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز ، امیررضا خادم در گفت‌وگویی رادیویی در مورد وضعیت پرسپولیس گفت: من هم از شرایط پرسپولیس بسیار متاسف هستم. در 10-11 ماه اخیر بیش از 20 میلیارد تومان برای پرسپولیس هزینه شده و همه این پول‌ها توسط بخش خصوصی پرداخت شده و دولت ریالی هزینه نکرد با این حال نتیجه خوبی نداشته و افراد انتخاب شده برای تیم بزرگی مثل پرسپولیس عملکرد مناسبی نداشته‌اند.
وی ادامه داد: بالغ بر 10 میلیارد تومان به بازیکنان پرداخت شده و مابقی بدهی‌های گذشته باشگاه پرداخت شده است تا باشگاه در آرامش کار کند اما پرسپولیس نتایج خوبی نمی‌گیرد و این مسئله قابل توجیه نیست.
وی با اشاره به اینکه قرار است پرسپولیس به بخش خصوصی واگذار شود و آیا هیأت مدیره می‌تواند قبل از آن در تیم و کادر فنی تغییراتی ایجاد کند، گفت: باشگاه پرسپولیس هیأت مدیره‌ای دارد که 3 نفر از بزرگان پرسپولیس که همگی اهل فن هستند در آن حضور دارند. کاشانی، زادمهر و کلانی در کنار مدیرانی حضور دارند که پیشینه اقتصادی دارند. به هر حال این شرایط حال حاضر پرسپولیس است.
معاون وزیر ورزش تصریح کرد: 27 بهمن ماه مزایده خصوصی‌سازی پرسپولیس و استقلال برگزار خواهد شد و سازمان خصوصی‌سازی پاکت‌ها را باز می‌کند و پس از آن بحث اهلیت و مسائل دیگر پیش می‌آید که فکر می‌کنم تا چند روز بعد از آن برنده مزایده‌های استقلال و پرسپولیس مشخص شوند. بنابراین از نظر مدیریتی جای مانور زیادی باقی نمانده است. همانطور که عموم مردم علاقه داشتند این دو باشگاه به بخش خصوصی واگذار شوند ما هم از لحاظ قانونی مجری آن بودیم و آن را اجرایی کردیم تا مدیران و صاحب باشگاه مشخص شود اما این معنایش این نیست که هیأت مدیره نمی‌تواند در شرایط کنونی تصمیم‌گیری کند و دست به تغییراتی بزند.
وی افزود: من در جریان تصمیمات یا آنچه مدنظر هیأت مدیره باشگاه است، نیستم اما خود مدیران باشگاه می‌توانند تصمیم‌گیری کنند.
خادم در مورد وضعیت حمیدرضا سیاسی که در زندان به سر می برد گفت: من از وضعیت ایشان اطلاع خاصی ندارم.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها