کد خبر: 219641
تاریخ انتشار :

سفر پرسپولیس با بازیکنان اصلی به مسجد سلیمان

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز ، در شرایطی که مسئولان باشگاه پرسپولیس با توجه به انجام ۴ بازی خارج خانه در ۱۴ روز و در راستای منافع فوتبال ملی، خواهان به تعویق افتادن بازی خود در هفته بیست و سوم لیگ برتر بودند، با این مسئله مخالفت شد تا سرخپوشان روز پنجشنبه برای بازی با نفت مسجد سلیمان به میدان بروند.
این بازی در حالی انجام می‌شود که پرسپولیسی‌ها در هشت روز گذشته دو سفر رفت و برگشت به تاشکند و تبریز داشتند و در ابتدای هفته آینده هم به ریاض پرواز می‌کنند. پرسپولیس برای بازی این هفته ابتدا باید سفر هوایی به اهواز داشته باشد و از آنجا زمینی راهی مسجد سلیمان شوند.
بنابر اعلام محمود خوردبین و با توجه به حساسیت شرایط پرسپولیس در جدول مسابقات لیگ، با تصمیم کادر فنی سرخپوشان با نفرات اصلی راهی مسجد سلیمان خواهد شد.
* خبر دیگر اینکه مهدی مهدوی‌کیا کاپیتان سابق پرسپولیس امروز در باشگاه حضور پیدا کرد و در دیدار با نژادفلاح با قائم مقام باشگاه پرسپولیس گفت‌وگو کرد.
منبع: باشگاه پرسپولیس

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها