کد خبر: 223126
تاریخ انتشار :

فروزان: سختی‌های زیادی را تحمل کردیم و فقط به قهرمانی فکر می‌کنیم

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، محسن فروزان در آغاز اولین تمرین تیم فوتبال استقلال در سال جدید در خصوص تعطیلاتی که پشت سر گذاشت اظهار داشت: در ابتدا سال نو را به تمام مردم ایران تبریک می‌گویم و امیدوارم از امروز بهترین برنامه‌ها را برای سال جدید داشته باشیم.

وی افزود: ما 4، 5 روز استراحت کردیم و ان‌شالله بعد از تعطیلاتی که پشت سر گذاشتیم به فکر قهرمانی و تمرینات بیشتر خواهیم بود. امیدوارم بتوانیم به طرفدارانمان امسال عیدی بدهیم.

مهاجم تیم استقلال در پاسخ به این سوال که در ابتدای سال تحویل چه دعایی کرد گفت: من در ابتدای سال دو دعا کردم و اولی مربوط به سلامتی مادرم بود و دومی برای قهرمانی استقلال. سر سفره هفت سین از خدا خواستم که بتوانیم قهرمان شویم چون سختی‌های زیادی کشیدیم و خیلی فشار تحمل کرده‌ایم. امیدوارم بتوانیم به هدفمان برسیم و فقط قهرمانی است که دل ما و هواداران استقلال را شاد خواهد کرد.

منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها