کد خبر: 223916
تاریخ انتشار :

ژاوی برای بستن قرارداد با السد به دوحه سفر کرد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، ژاوی هرناندز هافبک میانی 36 ساله باشگاه بارسلونا و تیم ملی اسپانیا برای نهایی کردن قرارداد با السد به همراه خانواده اش وارد دوحه شد.

ژاوی در هنگام ورودش از تعدادی از مکان های ورزشی را در دوحه دیدن کرد. او در آغاز اما به محله فرهنگی قطرا رفت. توضیح او در این رابطه آن بود که "مدت ها بود عکس های این منطقه را از طریق اینترنت مشاهده می کردم و همیشه دوست داشتم این جا را ببینم. قطر شگفت انگیز است."

مدیران باشگاه السد، ژاوی را در گردش اولیه همراهی می کردند.

ژاوی در حالی که قراردادش با بارسلونا تا پایان فصل است، برای امضای قرارداد با باشگاه السد، برای فصل بعد و دو فصل پس از آن به دوحه سفر کرده است.

قرار است ژاوی علاوه بر بازی در السد، مدیریت یک مدرسه فوتبال کودکان و نوجوانان را نیز در دوحه به عهده بگیرد.

پیش از ژاوی، چند نفر از هموطنان و هم‌تیمی های سابقش برای بازی در قطر به این کشور آمده بودند که از آن ها می توان با رائول گونزالس، فرناندو هیرو و گواردیولا اشاره کرد.

منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها