افشارزاده تخلف استقلال در رعایت نکردن سقف بودجه را رد کرد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز ، بهرام افشارزاده در رابطه با اعلام علیپور، رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال مبنی بر تخلف باشگاه استقلال در رعایت نکردن سقف قرارداد بازیکنان گفت: این موضوع درست نیست. نه تنها در این زمینه تخلف نداشتهایم بلکه زیر سقف تعیین شده هم عمل کردهایم بنابراین به وزارت ورزش و جوانان و شخص علیپور در فدراسیون فوتبال نامه نوشتیم و اعتراض خود را نسبت به اینکه استقلال را یکی از باشگاه های متخلف در رعایت سقف قرارداد معرفی کرده اند، اعتراض کرده ایم.
وی همچنین به نشستی که روز گذشته در رابطه با وضعیت اسپانسرینگ باشگاه استقلال برگزار شد اشاره کرد و گفت: دیروز جلسه ای با آقای خادم و آقای سبک دست (مسئول اسپانسر فصل گذشته استقلال و عضو هیات مدیره) داشتیم. صحبت هایی در رابطه با ادامه همکاری با اسپانسر فصل گذشته انجام شد اما به نتیجه نهایی نرسیده ایم.
مدیرعامل استقلال ادامه داد: علاوه بر اسپانسر فصل گذشته با یک اسپانسر دیگر هم برای همکاری در فصل آتی مذاکره داشته ایم. باید همزمان جوانب همکاری با این دو اسپانسر بررسی شود تا بتوانیم در مورد قطعی شدن همکاری با یکی از آنها به نتیجه برسیم.
وی در پاسخ به این پرسش که نسبت به سال گذشته تا چه حد باید افزایش اسپانسر داشته باشیم گفت: حداقل باید بودجه واصل شده از سوی اسپانسر جدید نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش داشته باشد تا بتوانیم هم تعهدات امسال را در قبال بازیکنان و کادر فنی انجام دهیم و هم به تعهدات باقیمانده از سال گذشته عمل کنیم.
افشارزاده در مورد مشخص شدن وضعیت هیات مدیره باشگاه استقلال و ارتباط آن با آغاز به کار مذاکره با بازیکنان و انعقاد قرارداد با آنها گفت: این دو موضوع مانند زنجیر به هم پیوسته هستند به هر حال باید وضعیت هیات مدیره و در کنار آن اسپانسرینگ باشگاه استقلال مشخص شود تا بتوانیم مذاکره با بازیکنان برای انعقاد قرارداد با آنها در فصل آتی مسابقات آغاز کنیم. باید تا آخر هفته وضعیت هیات مدیره و اسپانسر مشخص شود تا کارهایمان در این زمینه عقب نیفتد.
منبع: مهر
دیدگاه تان را بنویسید