خوردبین: پاک کردن عکسهای اینستاگرام بازیکنان در اعتراض به فحاشیها بود
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
وی درباره اینکه برانکو از وضعیت زمین شماره ۲ ورزشگاه کیش ناراضی بود اظهار داشت: ناراحتی برانکو از این بود که نمیتواند تیمش را در زمین اصلی تمرین دهد و به همین دلیل گفت که اگر زمین به ما نمیدهند به تهران برویم اما از طرفی هم نماینده کیش در لیگ دسته دوم بازی داشت و به هر حال حق داشتند اما خود شما دیدید که بعد از بازی زمین را در اختیار ما قرار دادند.
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس درباره روز جمعه که بازیکنان این تیم به دلیل تعطیلی تمرین به تفریح رفته بودند و از همین تعطیلی طوری استباط شد که به تعیطلات آمدهاید، اظهار داشت: من نمیدانم چه کسی به جت سواری رفته و یا اینکه چه کسی برای خرید به مراکز خرید رفته اما اگر هم کسی این کار را کرده باشد کار بدی نکرده، چرا که برانکو روز جمعه را تعطیل اعلام کرده بود تا بازیکنان به استراحت بپردازند و مشکلی در این میان وجود ندارد اگر بازیکنی در روز تمرین این کارها را میکرد قطعا کار درستی انجام نداده بود اما وقتی برانکو خودش استراحت داده تا فشار تمرینات سخت بازیکنان را اذیت نکند پس مشکلی در این باره وجود ندارد.
خوردبین در خصوص اینکه با وجود برنامهریزی قبلی پرسپولیس در اردوی کیش بازی تدارکاتی انجام نداد افزود: به هر حال تیمی جز ما در کیش اردو نداشت و تیم نماینده کیش هم خودش در لیگ بازی داشت و فرصتی فراهم نبود تا با ما بازی کنند.
دیدگاه تان را بنویسید