بیرانوند:رئال هم پیشنهاد بدهد در نفت می مانم!/ پرسپولیس با هرکس میخواهد مذاکره کند
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
وی در ادامه افزود: حالا که باشگاه نفت اجازه نداد به پرسپولیس بروم می خواهم تا انتهای قراردادم در این تیم بمانم و حتی در لیگ یک هم برای آنها بازی می کنم. فقط پول مرا بدهند. رئال مادرید هم اگر پیشنهاد بدهد از نفت جدا نمی شوم و در این تیم می مانم تا پول خود را به طور تمام و کمال دریافت کنم.
دروازه بان ملی پوش نفت تهران درباره مذاکره پرسپولیس با چند دروازه بان دیگر اذعان داشت: من دیگر کاری به پرسپولیسی ها ندارم. هرکاری می خواهند انجام دهند. وقتی باشگاهم اجازه نمی دهد به این تیم بروم دیگر نمی توانم درباره شان اظهارنظر کنم. با هر کسی هم که می خواهند مذاکره کنند. امیدوارم موفق باشند.
وی درباره مبلغ دقیق قراردادش با نفتی ها خاطرنشان کرد: قرارداد من یک میلیارد و ۱۰۰میلیون تومان است که با متمم به یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون افزایش پیدا می کند. متمم هم با رضایتمندی علیرضا منصوریان و بازی در لیگ قهرمانان آسیا خواهد بود.
دیدگاه تان را بنویسید