کد خبر: 330658
تاریخ انتشار :

علیپور در گفت و گو با نامه نیوز:

پرسپولیس را دوست دارم اما برای پیشرفت می خواهم به اروپا بروم

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

علی علیپور در گفت و گو با خبرنگار ورزشی نامه نیوز در خصوص پیشنهادهایی که به وی شده گفت: خوشحالم که عملکردم به گونه ای بوده که تیم های خارجی بازی من را پسندیده اند اما موضوعی که وجود دارد این است که این باشگاه ها باید با باشگاه پرسپولیس صحبت کنند چرا که من بازیکن آزاد نیستم و با پرسپولیس قرارداد دارم.
وی ادامه داد: نمی خواهم طوری حرف بزنم که هواداران و مسئولان باشگاه جور دیگری فکر کنند و بخواهد برایم مساله ای پیش بیاید. من تیمم را دوست دارم و در این تیم چهره شدم. به هر حال به پرسپولیس و هوادارانش مدیونم. اگر روزی از این تیم جدا شدم امیدوارم کسی فکر بدی درباره من نکند.
علیپور خاطر نشان کرد: آرزوی هر فوتبالیستی است که روزی در اروپا بازی کند. من هم از این قاعده مستثنی نیستم اما به هر حال باید شرایط همه جوره فراهم باشد تا این اتفاق بیفتد.
مهاجم پرسپولیس در پایان خاطرنشان کرد:‌ امیدوارم هر چه صلاح است اتفاق بیفتد. اگر به اروپا رفتم که سعی می کنم نماینده شایسته ای برای پرسپولیس باشم و اگر در ایران و پرسپولیس ماندم مطمئن باشید همه تلاشم را برای موفقیت تیمم انجام خواهد داد.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها