کد خبر: 332703
تاریخ انتشار :

لیگ قهرمانان اروپا

رئال مادرید در ضربات پنالتی قهرمان شد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، تیم های رئال مادرید و اتلتیکو مادرید از ساعت 23:15 شنبه شب در ورزشگاه سن سیروی میلان فینال لیگ قهرمانان را برگزار کردند.

در این مسابقه زیدان تیمش را با ترکیب ناواس، راموس، په په، مارسلو، کارواخال، کاسمیرو، مودریچ، کروس، بیل، رونالدو، بنزما به میدان فرستاد و در سوی مقابل، سیمئونه نیز ترکیب اوبلاک، خوان فران، ساویج، گودین، فلیپه لوئیس، سائول نیگز، گابی، کوکه، تورس، گریزمان، آگوستو را انتخاب کرد.
در حالی که همه منتظر یک بازی تدافعی از اتلیتکو بودند رئال در دقیقه 15 به گل رسید. سرخیو راموس در موقعیتی مشکوک به آفساید دروازه حریف را باز کرد تا رئالی ها پیش بیفتند و با برتری نیمه اول را به پایان برسانند.
در نیمه دوم اتلتیکو می توانست خیلی زود به بازی برگردد. در دقیقه 47 داور برای این تیم پنالتی مشکوک گرفت اما گریزیمان ضربه اش به تیر دروازه برخورد کرد تا رئال همچنان از حریفش پیش بماند.
حملات دو تیم ادامه داشت. بنزما یک موقعیت عالی را خراب کرد تا اتلتیکو در بازی بماند. در دقیقه 79 بالاخره قفل دروازه رئال شکست و کاراسکو توانست از داخل شش قدم دروازه ناواس را باز کند و کار را به تساوی بکشاند.
در ادامه نیز تلاش دو تیم برای گلزنی بی نتیجه ماند تا کار به وقت های اضافی بکشد. در دو وقت پانزده دقیقه ای نیز غیر از چند کارت زرد، اتفاق خاصی رخ نداد تا تکلیف قهرمان اروپا در ضربات پنالتی مشخص شود.
لوکاس وازکر ضربه اول رئال را به گل تبدیل کرد و گریزمان که در جریان بازی یک پنالتی را از دست داده بود، این بار ضربه اش رابه گل تبدیل کرد تا کماکان کار با تساوی دنبال شود.
مارسلو زننده ضربه دوم رئال بود که او هم گلزنی کرد. گابی هم برای اتلتیکو پشت توپ قرار گرفت و او نیز موفق شد دروازه ناواس را باز کند.
پنالتی سوم رئال به گرت بیل رسید و به راحتی دروازه اوبلاک را باز کرد. نیکز هم مانند بیل به راحتی ضربه اش به گل تبدیل شد تا همچنان همه چیز مساوی پیش برود.
سرخیو راموس برای ضربه چهارم رئال انتخاب شد و موفق شد دروازه اتلتیکو را باز کند. ضربه خوان فران اما به تیر دروازه برخورد کرد تا همه چیز برای قهرمانی رئال آماده باشد.
رونالدو برای ضربه پنچم پشت توپ قرار گرفت و گلزنی کرد تا رئال برای یازدهمین بار قهرمان لیگ قهرمانان شود.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها