محرومیت 6 ماهه برای سوشا مکانی؛ مشتری های داخلی عقب رفتند
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز، سوشا مکانی که فصل پردردسری را در پرسپولیس سپری کرد، برای فصل جدید به دنبال تیمی دیگر است و مذاکراتی نیز انجام داده است.
امروز اعلام شد که وی از سوی کمیته اخلاق با محرومیت 6 ماهه حضور در فوتبال ایران مواجه شده است که باعث می شود همچنان دچار دردسر باشد.
این حکم به منزله محرومیت وی از حضور در لیگ برتر تا نیم فصل دوم است و طبعا تا آن زمان نیز هیچ تیم داخلی حاضر به عقد قراردادبا وی نخواهد بود.
گفته می شد که سایپا مذاکراتی با سوشا انجام داده و احتمالا راهی تیم فرکی خواهد شد تا زیرنظر سرمربی سابق خود در فولاد که کنار هم قهرمان لیگ شدند، کار کند اما حالا اوضاع تغییر کرده است.
باید دید مکانی تا نیم فصل کنار می ماند یا ترجیح می دهد یا برخی شایعات در مورد حضور وی در یک تیم خارجی رنگ حقیقت به خود می گیرد.
دیدگاه تان را بنویسید