کد خبر: 338102
تاریخ انتشار :

یورو ۲۰۱۶ - فرانسه

نتایج روز هشتم؛ قدرتنمایی ماتادورها و دومین پیروزی ایتالیا/زور کرواسی و چک به هم نرسید

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، در مسابقات روز هشتم یورو 2016 تیم ملی اسپانیا برابر ترکیه قرار گرفت و با سه گل به برتری رسید تا با شش امتیاز در صدر جدول گروه چهارم مسابقات قرار بگیرد.

در این مسابقه موراتو دو بار در دقایق 34 و 48 و نولیتو در دقیقه 37 گلزنی کردند تا ماتادورها به یک برد قاطع دست یابند.
در دیگر دیدار این گروه تیم های تیم های کرواسی و جمهوری چک به مصاف هم رفتند که این مسابقه با تساوی دو بر دو خاتمه یافت. اسکودا 76 و توماس نسید 93(پنالتی) برای چک گلزنی کردند و پرسیچ 37 و ایوان راکیتیچ 59 گل های کروات ها را به ثمر رساندند.
در گروه چهارم اسپانیا شش امتیازی است و کرواسی، چک و ترکیه نیز با 4، یک و بدون امتیاز در رده های بعدی قرار دارند.
در روز هشتم مسابقات، یک مسابقه هم از گروه پنجم مسابقات برگزار شد که ایتالیا به مصاف تیم خوب سوئد رفت و با یک گل به برتری رسید.
در این مسابقه ادر در دقیقه 88 گل سه امتیازی برای ایتالیا در دیدار با یاران زلاتان ایبراهیمووچ به ثمر رساند تا تیمش قاطعانه با شش امتیاز صدرنشین شود.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها