احتمال زودتر از موعد پرسپولیسی شدن خلیل زاده قوت گرفت
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز، پرسپولیس برای فصل جدید با مشکل دفاع میانی مواجه است و گزینه جدی آنها برای حل مشکل نیز شجاع خلیل زاده است.
این مدافع اما تا نیم فصل به سپاهان قرارداد دارد و اصفهانی ها هم گفته اند که او فروشی نیست اما حالا قرمزها راهی برای جذب او پیدا کرده اند.
آنها می گویند همان بندی که باعث شد کنعانی بتواند به راحتی از پرسپولیس جدا شده و راهی استقلال شود می تواند باعث جدایی خلیل زاده از سپاهان شود.
از سوی دیگر وی در نیم فصل بازیکن آزاد خواهد شد و به راحتی می تواند سپاهان را ترک کند و قطعا اگر سپاهان الان وی را بفروشد، حداقل از نظر مالی به سودش خواهد بود.
پرسپولیسی ها آنقدر از جذب خلیل زاده مطمئن هستند که شماره 3 را نیز برای او کنار گذاشته اند، آن هم در حالی که ابتدا آن را به آرام طبع داده بودند!
دیدگاه تان را بنویسید