حسینی: حق طارمی تیم های معتبرتر اروپایی است/ باید با چند بازی خوب دل هواداران را به دست بیاورد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) : به گزارش نامه نیوز، سید جلال حسینی در گفت و گویی رادیویی با ابراز خرسندی از اردوی این تیم در اوکراین اعلام کرد که این اردو باعث شد نفرات جدید تا حدی به هماهنگی برسند و با تفکرات برانکو نیز آشنا شوند.
وی در خصوص مصدومیتش گفت: من در اواسط اردو احساس درد کردم اما می توانستیم در مسابقات به میدان بروم که سرمربی تیم اجازه نداد.
حسینی در مورد بازگشت طارمی نیز گفت: او برای هر تیمی نعمت است و بسیار خوشحال شدم که برمی گردد. او تصمیم سختی گرفت که رفت و تصمیم سخت تری گرفت که برگشت. قرار است به اروپا برود و باید به تیم بهتری برود.
وی با تاکید بر این نکته که مشورتی به طارمی نداده گفت: امیدوارم حاشیه ای به وجود نیاید. سال قبل طاهری آرامش خوبی در پرسپولیس حاکم کرد و امسال نیز دنبال همین مسئله است. طارمی هم با چند بازی خوب باید دل هواداران را به دست بیارود.
دیدگاه تان را بنویسید