کد خبر: 350686
تاریخ انتشار :

المپیک ۲۰۱۶ - ریو

وداع پرچمدار ایران با مسابقات/ نعمتی: باید هیجانم را کنترل می کردم

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، زهرا نعمتی در مرحله یک سی و دوم رقابتهای تیروکمان المپیک ریو، با آینا استپانووا از روسیه (رنکینگ48) به رقابت پرداخت. نعمتی با نتیجه 6بر 2 مقابل حریف روس خود شکست خورد. به این ترتیب پرچمدار ایران از راهیابی به مرحله یک شانزدهم نهایی بازماند و از المپیک حذف شد.
بانوی کماندار ایران پس از کنار رفتن از دور مسابقات عنوان داشت: متاسفانه نتوانستم هیجانم را کنترل کنم و همین موضوع باعث شکستم شد.فضای المپیک خیلی سنگین بود و همین موضوع باعث شد تا دچار استرس و هیجان شوم.
وی ادامه داد: حریف روسم بهتر از من بود و توانست تیرهای بهتری را بزند. باید بیشتر روی این موضوع ( کنترل هیجان) کار می کردم.
نعمتی در پایان تاکید کرد: استرس و هیجان بسیار زیادم باعث این شکست شد، مطمئنا اگه می تونستم هیجانم را کنترل کنم نتیجه بهتری می گرفتم. در مسابقات المپیک تمام تلاش خود را به کار بستم اما سعی می کنم تا به خواست خدا در پارالمپیک به خوشرنگ ترین مدال برسم.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها