کد خبر: 361645
تاریخ انتشار :

لیگ قهرمانان اروپا

توقف رئال در وست فالن در شب آشتی کنان رونالدو و زیدان/یاران کریمی با 4 گل مغلوب یووه شدند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، در شب اول از هفته دوم مسابقات لیگ قهرمانان اروپا سه شنبه شب هشت بازی برگزار شد که در مهم ترین دیدار رئال مادرید در گروه ششم مسابقات میهمان بورسیا دورتموند آلمان بود. یکی از نکات این بازی برخورد گرم زیدان و رونالدو بعد از اتفاقات اخیر بود. در این دیدار رونالدو در دقیقه 17 واران در دقیقه 68 برای رئال و اوبامیانگ در دقیقه 43 و شورله در دقیقه 87 برای میزبان گلزنی کردند.

در دیگر دیدار این گروه اسپورتینگ لیسبون با 2 گل لژیا ورشو را شکست دهد. رویز در دقیقه 28 و دوست در دقیقه 37 برای نماینده پرتغال گلزنی کردند.
در مسابقات گروه پنجم زسکامسکو در خانه با یک گل مغلوب تاتنهام شد. سون هیونگ مین در دقیقه 71 برای میهمان گلزنی کرد.
موناکو نیز با همین نتیجه در خانه مغلوب بایرلورکوزن شد. برای نماینده ژرمن‌ها خاویر هرناندز در دقیقه 74 گلزنی کرد.
در گروه هفتم لسترسیتی انگلیس با گل دقیقه 25 اسلام السلیمانی پورتو را مغلوب کرد و کپنهاگن دانمارک با 4 گل کلوب بروژ را در هم کوبید.
و بالاخره در گروه هشتم سویا یک بر صفر لیون را شکست داد. برای سویا یدر‌بن در دقیقه 53 گلزنی کرد دیناموزاگرب تیم علی کریمی هم در خانه با 4 گل به یوونتوس باخت. برای تیم ایتالیایی پیانیچ در دقیقه 24، هیگواین در دقیقه 31 و دیابالا در دقیقه 57 و سمپر (گل به خودی) در دقیقه 85 گلزنی کردند.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها