کد خبر: 370539
تاریخ انتشار :

کی روش: اجازه دهید حداقل تا پایان جام جهانی شغلم را حفظ کنم

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، کارلوس کی روش در نشست خبری بازی با سوریه اظهار داشت: از حضور در اینجا خوشحالیم قطعا بازی سختی خواهیم داشت اما شاگردان من آماده انجام یک مسابقه خوب هستند و فارغ از شرایط جوی دنبال ارائه یک بازی خوب و کسب امتیاز لازم هستیم.
وی ادامه داد: لغو آخرین تمرین ما در ورزشگاه اصلی اتفاقی است که نمی توانم درباره اش صحبت زیادی کنم. زمان نشست مناسب نبود که اگر حضور پیدا نمی کردم جریمه می شدم و اگر در مورد اتفاق هم صحبت کنم باز هم جریمه در انتظار من خواهد بود اما در زمان مناسب به اطلاع همه مسئولان رساندیم. همه می دانستند شرایط اینجا مناسب نیست اما بنا به مسئولیت حرفه ای تصمیم گرفتند و آنها می توانند پاسخگو باشند. بازی با سوریه مقابل سنگاپور را هم همینجا برگزار کردند و شرایط را تایید کردند که تعجب برانگیز است اما به خاطر محروم نشدن نمی توانم بیش از این صحبت کنم.
کی روش در مورد کیفیت نامساعد زمین و احتمال بازی ایران روی هوا و بهره وری سوریه از این ماجرا گفت: فکر می کنم در تصمیماتی که قبلا گرفته شده نمی توانم تغییری ایجاد کنم و نمی توانم نظراتم را در این خصوص ارائه کنم چون می خواهم حداقل تا پایان جام جهانی شغل خود را حفظ کنم!
وی ادامه داد: از بعد فوتبالی بخواهیم نگاه کنیم قطعا کسی از این شرایط استفاده نخواهد کرد نه برای سوریه و نه برای ایران. در این شرایط فوتبال لطمه خواهد خورد و احتمالا مصدومیت های بیشتری رخ می دهد ولی با وجود احترام زیادی که برای سوریه قائل هستیم سعی می کنیم نتیجه را کسب کنیم و با تمرکز به هدف خود برسیم.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها