جنجال بانوان استقلالی و خشم افتخاری
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز، اعضای تیم فوتبال بانوان استقلال روز گذشته در اقدامی عجیب و در اعتراض به یکی از مربیان این تیم در آستانه بازی در لیگ فوتبال بانوان حرکتی عجیب انجام داده و برای این تیم بازی نکردند!
سرمربی تیم بانوان استقلال که از این اقدام متحیر شده بود با ترکیبی از بازیکنان ذخیره تیمش را به زمین فرستاد و اتفاقا بازی را دو بر صفر واگذار کرد.
همین اتفاق باعث شد تا معترضین به باشگاه استقلال رفته و با افتخاری که ساعتها منتظرش بودند جلسه بگذارند و همه مشکلات را بگویند. وقتی افتخاری صحبتهای بانوان را شنید به شدت عصبانی شد و اعلام کرد آنها نباید به سرمربی اعتراض میکردند.
مدیرعامل استقلال به بانوان فوتبالیست استقلال گفت: من برای تشکیل تیم بانوان کلی با هیات مدیره رایزنی کردم ولی فکر کنم باید قید فوتبال بانوان را بزنم.
دیدگاه تان را بنویسید