کد خبر: 373210
تاریخ انتشار :

تغییرات گسترده در ترکیب استقلال برای بازی با صبا

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، استقلال در بازی با گسترش فولاد بازی دو بر صفر برده را با تساوی عوض کرد و از همه بدتر اینجا بود که تیم کمالوند در 20 دقیقه پایانی 10 نفره بود.
از آن تساوی تا امروز منصوریان جلسات متعددی را با کادر فنی و گروه آنالیز استقلال برگزار کرده و تصمیم دارد در بازی با صبا در قم تغییراتی را در ترکیب تیمش ایجاد کند.
اولین تغییر حضور علی قربانی در ترکیب ثابت استقلال است ضمن آنکه خسرو حیدری به جناح راست استقلال باز خواهد گشت. نیمکت نشینی فرشید باقری و بازگشت جابر انصاری که در بازی قبل 90 دقیقه روی نیمکت بود از دیگر تغییرات استقلال در بازی با صبای قم خواهد بود.
منصوریان در تمرینات روی نیمکت نشینی بختیار رحمانی که در این فصل اصلا در حد نام خود ظاهر نشده فکر کرد و اگر لازم باشد این بازیکن هم از ترکیب اصلی دور خواهد شد.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها