اتهام جدید پرسپولیسی ها به تراکتورسازی به خاطر اضافه خدمت رفیعی
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
سروش رفیعی که مشتریان زیادی دارد این روزها درگیر معضل اضافه خدمت شده که می تواند وی را در تبریز ماندگار کند.
به گزارش نامه نیوز، هر چند که سردار آجرلو مدیرعامل تراکتورسازی تاکید کرده که مشکل اضافه خدمت سروش رفیعی حل شده و او بازیکن آزاد خواهد بود اما هنوز ابهامات در این خصوص برطرف نشده است.
رفیعی در حالی که سرگرم مذاکره برای مقصد جدیدش بود ناگهان با بحث اضافه خدمت شش ماهه مواجه شد که به معنای ادامه بازی کردن برای تراکتورسازی است.
مسئولان نظام وظیفه نیز مواضعی نسبتا متناقض در این خصوص دارند و مدیران تراکتورسازی نیز از حل مشکل می گویند اما پرسپولیسی ها عقیده دیگری دارند.
روزنامه پیروزی به عنوان روزنامه هواداری پرسپولیس دست به افشاگری زده و مدعی شده که مدیران وقت تراکتورسازی به رفیعی وعده دادند که زمان سربازی وی را از دوره ای که در فولاد بود(19 فروردین) برایش محاسبه می کنند تا به این ترتیب دی ماه 95 خدمتش به اتمام برسد و این در حالی است که وی از تیرماه 94 سرباز تراکتور شده و طبعا پایان خدمتش هم طولانی تر از زمان مذکور خواهد بود.
قرمزها می گویند که تراکتوری ها حالا که فهمیده اند رفیعی مذاکراتی با پرسپولیس به عنوان رقیب اصلی در راه قهرمانی لیگ برتر انجام داده زیر قول و قرار خود زده اند و به نوعی او را تحت فشار گذاشته اند که یا باید در تراکتورسازی بماند یا خارج از کشور بازی کند و به تیم رقیب نرود!
این ادعا البته باید بررسی و از سوی مدیران قبلی و فعلی تراکتورسازی پاسخ داده شود. آخرین خبرها حکایت از حل مشکل دارد ولی باید دید که آیا رفیعی اختیار تام برای انتخاب تیم آینده اش دارد یا خیر!
دیدگاه تان را بنویسید