کد خبر: 380574
تاریخ انتشار :

دعوای کی روش با کیست؟

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

استعفای پر سر و صدای سرمربی تیم ملی بعد از چالشی که با سرمربی پرسپولیس داشت به سوژه روز فوتبال تبدیل شده است.
به گزارش نامه نیوز، تورج عاطف روزنامه نگار ورزشی در همین راستا یادداشتی به رشته تحریر در آورده که متن آن را در زیر می خوانید:
«پیدا کنید پرتقال فروش را» ا ین جمله مشهور محاوره های معمولی در نزد ما ایرانیان را نشیده اید که مصداق یافتن چیزی است که ربطی به موضوع ندارد. قصه های سر مربی پرتغالی تیم ملی فوتبال ما نیز این روزها بی شباهت به این حکایت نیست. براستی کسی می داند در این فوتبال چه می گذرد؟
به نظر می رسد معمای فوتبال ما با دعوت همه جانبه از هرکول پوارو و شرلوک هولمز و .... هم قابل حل نیست. کسی می داند به چه دلیل کار به اینجا کشیده شده است. سر مربی یکی از باشگاه های ایران به درست و یا به غلط می گوید به چه دلیل اردوئی برای تیم ملی گذاشته شده است که در تقویم فدراسیون نیست؟ او به درست و یا غلط مقصر ناکامی های تیمش را بر سر این اردو می گذارد که معلوم نیست چرا برگزار می شود در حالیکه اساس این اردو بر این مسئله بود که تیم ملی با تیم ملی مراکش بازی کند اما فدراسیون فوتبال معلوم نیست به چه دلیل حاضر نمی شود که این بازی را بدون تماشاچی بر گزار کند در حالیکه تیم ملی ایران بازی تدارکاتی با آفریقائی های مقیم دوبی ( اسم تیم هم جالب است ) را در حالی برنامه ریزی می کند که ورود تماشاچی ممنوع است و هیچ کس خبری و گزارشی از این مسابقه نمی دهد.
سر مربی تیم ملی ایران از این اعتراض بر آشفته می شود 7 بازیکن باشگاهی را بر می گرداند و در کنار آنها زهیوی هم که بازیکن تیم ملی استقلال خوزستان هست نیز بر می گردد تا به یک تیم قطری بپیوندد!
سر مربی تیم ملی بیانه ای می دهد، ایوانکوویچ را آتش زن به برنامه های تیم ملی می داند و می گوید ما با تمام قوا در ادامه به کار خود ادامه می دهیم و بازیکنان پرسپولیس را فقط در فیفا دی دعوت می کنیم و بعد بازی تدارکاتی انجام می دهد. همکاران ایرانی خود را بعلت کمبود بازیکن و اردو با 17 بازیکن به ایران می فرستد. بازی تدارکاتی پشت دیوارهای بسته انجام می دهد رئیس فدراسیون به دوبی می رود و درنهایت توسط رئیس سازمان اقتصادی فدراسیون فوتبال همان کسی که چند وقت پیش در جلوی چوخه آتش بیانه هایش قرار گرفته بود می شنویم که استعفا داده است چون به او در فضای مجازی توهین شده است ! این دلیل استعفا در نوع خودش جالب است.
می پرسیم کسی می داند کی روش با چه کسی دعوا دارد؟ با برانکو ؟ خوب جواب برانکو را که داد و بازیکنانش را پس فرستاد و کمیته انضباطی فدراسیون هم که او را خواست. یا با شرایط مدیریت در فدراسیون که نمی توانند حتی یک بازی تدارکاتی برایشان جور کنند ویا با مدیر اقتصادی فدراسیون فوتبال که کلی جنگ بر سر برند آدیداس با او داشت و یا با اسدی که به او گفت با چتر نجات به فدراسیون آمده است و یا با شرایطش در ایران که بیشتر اواقت نیست و کمتر به شهرستان ها برای دیدن بازیها می رود و یا از همکاران ایرانی اش ناراضی است که همه را هر از چند گاهی انتخاب و بعد با عناوینی چون عقرب و ... بدرقه می کند؟
کی روش عصبانی است و استعفا می دهد اما وقتی مشکلات را می بینیم همه از سو مدیریت ها در فدراسیون است که نمی داند چه کسی را حمایت و مدیریت کند، چگونه باید تعامل بین باشگاه ها و تیم ملی میسر سازد، زمین و لباس مناسب برای تیم ملی مهیا کند، بازی تدارکاتی و اردوی مناسب برای تیم ملی فراهم کند و ...
امروز مشکل اعتراض برانکو ایوانکوویچ و این استعفای تکراری کی روش نیست. مشکل اصلی ما مدیریت در فدراسیون فوتبال است که مثل پرتقال فروش معروف باید پیدایش کرد!

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها