کد خبر: 382016
تاریخ انتشار :

سومین سهمیه ایران در لیگ اروپا با پیوستن انصاری فرد به المپیاکوس

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

المپیاکوس به عنوان قهرمان سوپرلیگ یونان که در مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ اروپا نیز حضور دارد مهاجم ایرانی خرید.

به گزارش نامه نیوز، دیروز بالاخره پیش بینی ها در مورد حضور کریم انصاری فرد در المپیاکوس محقق شد و ستاره ایرانی پانیونیوس به قوی ترین و سرشناس ترین تیم یونان پیوست.
المپیاکوس فصل قبل قهرمان سوپر لیگ یونان شد. آن ها اما در مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان اروپا حذف شدند و به این تورنمنت معتبر نرسیدند. قرمز ها اما به لیگ اروپا رسیدند. از گروه خود صعود کردند و به مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ اروپا رسیدند و در این مرحله باید به مصاف تیم عثمانلی اسپور از کشور ترکیه بروند.
کریم انصاری فرد که با پانیونیوس جواز حضور درلیگ اروپا را کسب کرد نتوانست بازی در این تورنمنت را تجربه کند چراکه اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) تیم پانیونیوس را مستحق شرکت در فصل آینده لیگ اروپا ندانست و رای به حذف این تیم از این رقابت‌ها داد و تیم ایانینا که با کسب رده پنجمی سوپر لیگ علیه باشگاه پانیونیوس در یوفا اتهاماتی را مطرح کرده بود جایگزین یاران انصاری فرد در لیگ اروپایی شد.
حالا انصاری فرد به تیمی پیوسته که تا جمع 32 تیم برتر لیگ اروپا راه یافته و سومین تیمی است که در این مرحله بازیکن ایرانی در اختیار دارد. روستوف با سردار آزمون و آلکمار با علیرضا جهانبخش دیگر تیم هایی هستند که با ستاره های ایرانی در مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ اروپا حاضر هستند.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها