کد خبر: 384167
تاریخ انتشار :

دردسر شیرین کی‌روش با درخشش گلزنان ملی‌پوش؛ دوره بی‌مهاجمی به سر آمد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

زمانی فوتبال ایران تنها یک مهاجم آماده و گلزن به نام علی دایی در اختیار داشت و تا مدت ها بعد از او نیز کسی در حد و اندازه های او ظاهر نشد.

به گزارش نامه نیوز، اکنون اما به نظر می رسد آن دوره به سر آمده و حالا تیم ملی به قدری مهاجم آماده دارد که سرمربی پرتغالی برای انتخاب ترکیب اصلی به دردسر خواهد افتاد.
کی روش در سیستم خود از یک مهاجم استفاده می کند و در بازی های گذشته تیم ملی نیز انتخاب اول او سردار آزمون بوده است.
آزمون مهاجم جوان و در عین حال باتجربه ایران در روسیه به یکی از پدیده های فوتبال جهان تبدیل شده که بعد از درخشش در لیگ قهرمانان باشگاه های مطرحی به دنبال جذب او هستند.
رضا قوچان نژاد که پیش از آزمون مهاجم اول تیم کی روش بود بعد از یک دوره ناکام در چارلتون انگلیس به هیرنفین هلند پیوست و حالا نه تنها مهاجم اول تیمش محسوب می شود بلکه با درخشش و هت تریک در بازی دیشب مقابل تیم مطرح آیندهوون به صدر جدول گلزنان لیگ معتبر هلند نیز راه یافته است تا نشان دهد که دوباره به مهاجمی زهردار تبدیل شده است که کی روش نمی تواند به راحتی او را نادیده بگیرد.
گلزنی های پیاپی کریم انصاری فرد در لیگ یونان که باعث شد به تیم مطرح المپیاکوس بپیوندد هم کار را برای کی روش سخت تر کرده است. البته باید دید شماره 17 المپیاکوس می تواند در این تیم بزرگ یونانی هم مانند پانینیوس جایگاه ثابت پیدا کرده و بدرخشد یا خیر.
دیگر انتخاب کی روش نیز مهدی طارمی است که البته با روزهای اوج خود فاصله گرفته و برای قرار گرفتن در ترکیب تیم ملی کار دشواری در پیش خواهد داشت.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها