انصاری و تبریزی روی نوار ناکامی؛ فرصت مناسب برای طارمی و قاضی
        پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :         
                      
          
          
                      
          
          
            
          
          
          
                      
          
          
            
          
          
          
            
          
          
          
            
          
          
          
            
          
          
          
                      
          
        
      
      
      پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
ساسان انصاری پس از درخشش خیره کننده در بازی های فولاد و گلزنی های متعدد چندین هفته است که ناکام مانده و امروز هم موفق به گلزنی نشد.
  به گزارش نامه نیوز، انصاری مدت هاست که با 12 گل زده همچنان در صدر جدول گلزنان است و نزدیک ترین رقیبش یعنی مرتضی تبریزی نیز فعلا روی نوار ناکامی است و 9 گله مانده است.
  در این شرایط مهدی طارمی که درخشش فصل قبل را نداشته کم کم خود را به رده های بالایی رسانده و در بازی با تراکتورسازی این فرصت را دارد که فاصله اش با صدر جدول را کم کند. وی فعلا 9 گله است.
  محمد قاضی از نفت تهران هم که مدتی مصدوم بود با گلزنی به رقابت ها برگشت و فردا در بازی با نفت آبادان می تواند به روند گلزنی ادامه دهد و همچنان مدعی جدی آقای گلی باشد.
  گادوین منشا از پیکان هم با دو گلی که امروز به سپاهان زد 8 گله شده تا خود را در جمع مدعیان ببیند. او نیز مانند قاضی 8 گله است.
                        
                  
          
                  
          
          
    
دیدگاه تان را بنویسید