سواستفاده روسیه از چالش جدید آمریکا با ایران؛ جام جهانی را از ما میگیرند؟
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
جام جهانی کشتی آزاد قرار است اواخر ماه جاری در كرمانشاه برگزار شود اما حالا خبرهایی مبنی بر احتمال تغییر میزبان وجود دارد.
به گزارش نامه نیوز، به دنبال قوانین اخیر ترامپ مبنی بر جلوگیری از حضور ایرانی ها در این کشور وزارت امور خارجه کشورمان هم در اقدامی متقابلانه از ورود کاروان تیم کشتی آزاد آمریکا به ایران برای شرکت در جام جهانی ممانعت کرد.
فدراسیون کشتی ایران در همین رابطه نامه ای به اتحادیه جهانی ارسال کرد و خواستار معرفی تیم جایگزین آمریکا شد و مسئولان اتحادیه جهانی نیز اعلام کردند به این تصمیم احترام می گذارند ودنبال راه حل خواهندبود.
حالا خبر رسیده که ممکن است میزبانی از ما گرفته شود. پیش از این روسیه درخواست میزبانی داد که بعد از مدتی انصراف خود را اعلام کرد تا میزبانی به كرمانشاه برسد اما روس ها با اسواستفاده از ماجرای بوجود آمده بار دیگر برای میزبانی اعلام آمادگی کرده اند!
دیدگاه تان را بنویسید