بازگشت تراكتورسازي به كورس قهرماني با شكست سنگين ذوب آهن
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
در ادامه مسابقات هفته بيست و يكم ليگ برتر عصر امروز تراكتورسازي ميزبان ذوب آهن اصفهان بود.
به گزارش نامه نيوز، در اين ديدار امير قلعه نويي كه تيمش با شكست برابر پرسپوليس تا حدي از كورس قهرماني جا ماند ببراي زنده نگه داشتن اميدهايش به قهرماني دنبال شكست تيم مدعي ذوب آهن بود.
در تركيب تيم ميزبان محمدرضا اخباری، هادی محمدی، محمد ایرانپوریان، سعید آقایی، محمدرضا مهدیزاده، مهدی کیانی، کرار جاسم، شهرام گودرزی، محمد ابراهیمی(79- سید فاخر تهامی) و لوسیانو ادینیو(67- مهدی شریفی) بازي كردند.
براي شاگردان مجتبي حسيني هم رشید مظاهری، محمد نژادمهدی، وحمد محمدزاده(74- جری بنگستون)، علی حمام، مهران درخشانمهر(82- مهرداد قنبری)، مهدی مهدیپور، دانیال اسماعیلیفر، سید محمدرضا حسینی، احسان پهلوان، مهدی رجبزاده(86- ربیع عطایا) و مرتضی تبریزی بازي كردند.
شاگردان قلعه نويي خيلي زود با پنالتي ايرانپوريان در دقيقه 6 پيش افتادند و در دقيقه 31 هم با شوت ادينيو فاصله را به دو گل رساندند. 4 دقيقه بعد رجب زاده از روي يك ضربه ايستگاهي فاصله را به يك گل كاهش داد اما باز هم تراكتورسازي در دقيقه 39 توسط ابراهيمي گلزني كرد تا ميزبان با برتري 3 بر يك به رختكن برود.
در نيمه دوم هم برتري تراكتورسازي ادامه داشت و توانست بازي را مديريت كند و در دقيقه 93 هم توسط كياني گل چهارم را به ثمر برساند تا سه امتياز ارزشمند كسب كند و به ادامه راه اميدوار بماند.
در آخرين بازي هفته بيست و يكم فردا دربي حساس پايتخت برگزار خواهد شد.
دیدگاه تان را بنویسید