کد خبر: 395126
تاریخ انتشار :

لیگ اروپا

حذف یاران انصاری فرد با شکست برابر بشیکتاش 10 نفره

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

در مسابقات دور برگشت از مرحله یک هشتم نهایی لیگ اروپا پنجشنبه شب المپیاکوس یونان در زمین بشیکتاش ترکیه به میدان رفت.

به گزارش نامه نیوز، صدرنشین لیگ یونان که در بازی رفت در خانه برابر حریف ترک به تساوی یک بر یک رسید در حالی در بازی برگشت به میدان رفت که کریم انصاری فرد از ابتدا در ترکیب این تیم حضور داشت.
میزبان خیلی زود در دقایق 10 و 22 توسط ابوبکر و بابل به گل رسید تا کار برای المپیاکوس سخت شود اما گل دقیقه 31 طارق یونسی باعث شد المپیاکوس به بازی برگردد.
در دقیقه 39 ابوبکر از بازی اخراج شد تا یاران انصاری فرد به تغییر نتیجه امیدوار شوند اما این میزبان 10 نفره بود که باز هم به گل رسید و در دقایق 75 و 84 توسط بابل و توسون دروازه المپیاکوس را باز کرد تا با کسب برتری 4 بر یک جواز حضور در یک چهارم نهایی لیگ اروپا را کسب کند و یاران انصاری فرد نیز از دور مسابقات کنار رفتند.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها