دفاع تمام قد مدیران و سرپرست تیم پرسپولیس از رضاییان و عدم حمایت از برانکو
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
بخش زیادی از هواداران پرسپولیس علاقمند به ادامه حضور رامین رضاییان در پرسپولیس بودند و احتمالا به همین دلیل هم بسیاری از مسئولان پرسپولیس سعی می کنند خود را حامی این بازیکن نشان دهند.
به گزارش نامه نیوز، در روزهای اخیر بسیای از مسئولان پرسپولیس از طاهری گفته تا گرشاسبی و محمود خوردبین اعلام کرده اند که در این ماجرا حامی رضاییان بوده اند اما برانکو اصرار به کنار گذاشتن وی داشته است.
در گذشته نیز کاشانی رئیس هیات مدیره حمایت تمام قد خود از رضایییان را اعلام کرد تا مشخص شود مدیران باشگاه و سرپرست تیم ترجیح داده اند در ماجرایی که یک طرف آن سرمربی کاملا موفق تیم قرار داشته و در طرف دیگر بازیکن حاشیه ساز، طرف سرمربی را نگیرند!
البته بی شک روزی که جام قهرمانی به تیم برانکو اهدا شود، تمام افراد مذکور خود را در آن سهیم خواهند دانست.
دیدگاه تان را بنویسید