کد خبر: 404290
تاریخ انتشار :

منشا به دنبال قرارداد با تیمی جدید، پرسپولیس در پی شکایت/ امید مهاجم نیجریه‌ای به تخلف قرمزها

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پرسپولیسی ها چندی پیش قراردادی داخلی با گادوین منشا منعقد کردند اما حالا این بازیکن با دریافت پیشنهادهای بهتر به دنبال دور زدن قرمزهاست.

به گزارش نامه نیوز، مدیران پرسپولیس تاکید کرده اند که قراردادی قانونی با مهاجم نیجریه ای منعقد کرده اند و او نمی تواند زیر قراردادش بزند.
منشا اما در چند مصاحبه تاکید کرده که هیچ قراردادی امضا نکرده و تنها یک تفاهم نامه امضا شده که سندیت ندارد و می تواند به تیمی دیگر برود.
نزدیکان منشا می گویند وی از تیم های عربی و یک تیم ایرانی پیشنهادهای مالی بالاتر نسبت به پرسپولیس دریافت کرده است و ظاهرا مشکلی هم برای عقد قرارداد با تیمی جدید ندارد.
گفته می شود قرارداد داخلی قرمزها با منشا زمانی منعقد شده که وی هنوز تحت قرارداد با باشگاه پیکان بوده و مسئولان این باشگاه نیز در جریان نبوده اند و این اتفاق از نظر قانون، تخلف محسوب می شود.
حالا منشا هم امیدوار است با استناد به همین تخلف باشگاه پرسپولیس، به راحتی قراردادی جدید با تیمی دیگر منعقد کند.
با این حال مدیران پرسپولیس به منشا و مدیربرنامه اش اعلام کرده اند در صورت عقد قرارداد با تیمی جدید علیه وی شکایت خواهند کرد.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها