کد خبر: 405217
تاریخ انتشار :

چهارمین دوره بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی

رژه کاروان ایران با پرچمداری جام بزرگ/ دیدار هاشمی با رئیس جمهور آذربایجان

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

آذربایجانی‌ها برای این مراسم به جای آتش از عنصر آب که حیات بخش هستی محسوب می‌شود استفاده و کلیپی در این خصوص منتشر کردند‌.
به گزارش نامه نیوز، در این کلیپ کوزه آب از کنار دریای خزر پر شد و سفر خود را آغاز کرده و بعد از گذر از شهرهای آذربایجان به باکو و استادیوم المپیکو رسید و توسط چند کودک در حوضچه مخصوص که در مرکز سن تعبیه شده بود، ریخته شد و سپس مراسم رژه تیم‌ها آغاز شد.
در حین رژه موسیقی رسمی بازی‌ها و سایر موزیک‌های هیجان‌انگیز پخش می‌شدو در پیشانی کاروان هر تیم علاوه بر نام و پرچم کشور فوق، یک کوزه آب نیز توسط ولنتیرها حمل می‌شد.
ورزشکاران حاضر در رژه بعد از عبور از جلوی جایگاه و سن مخصوص بازی‌ها به ضلع جنوبی استادیوم رفته و در جایگاهی که توسط ماموران امنیتی خالی نگاه داشته شده بود، مستقر می‌شدند.
بر اساس حروف الفبا افعانستان نخستین تیم بود که وارد رژه شد وکاروان ایران بیست و یکمین کشوری بود که در این مراسم رژه رفت.
مه‌لقا جام بزرگ بانوی تیرانداز ایران به عنوان پرچمدار در پیشانی کاران پرچم مقدس ایران را حمل می‌کرد و حجاب کامل جام‌بزرگ مورد توجه تماشاچیان قرار گرفت و کاروان ایران را به شدت تشویق کردند.
کیومرث هاشمی رییس کمیته ملی المپیک در حاشیه مراسم دیشب با الهام علی اف رئیس‌جمهور آذربایجان دیدار کرد.
ترکیه یکی از پرجمعیت ترین کاروان‌های حاضر در مراسم بود و در انتهای مراسم رژه نیز کاروان آذربایجان رژه رفت و در ادامه این کاروان گروه موسیقی سنتی حضور داشتند که روی سن رژه به اجرای برنامه پرداختند.
آخرین بخش برنامه هم برافراشتن پرچم شورای همبستگی بازی‌های کشورهای اسلامی بود.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها