تغیر پست مدافع تیم پرسپولیس در فصل جدید
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
محمد انصاری به عنوان دفاع چپ در پرسپولیس تبدیل به یک پدیده شد به طوری که در کمتر از یک سال به تیم ملی هم رسید تا نشان دهد که یک دفاع چپ مطمئن به فوتبال کشورمان اضافه شده است.
به گزارش نامه نیوز، این در حالی است که برانکو به دلیل نداشتن دفاع وسط تخصصی در لیگی که گذشت انصاری را به دفاع وسط برد اما هیچ گاه نتوانست جایگزین مناسبی برای این بازیکن در دفاع چپ پیدا کند.
حالا با خرید شجاع خلیل زاده این بازیکن فصل بعد زوج سید جلال حسینی در دفاع وسط خواهد بود و انصاری مجددا به دفاع چپ نقل مکان خواهد کرد.
این موضوع را برانکو به انصاری اعلام کرده و از او خواسته تا ذهن خودش را برای بازگشت به پست تخصصی اش آماده کند.
حالا باید دید برانکو برای سمت راست خط دفاعی از حسین ماهینی استفاده خواهد کرد یا به صادق محرمی جوان میدان می دهد هر چند که تجربه بالای ماهینی شانس وی را بیشتر می کند.
دیدگاه تان را بنویسید