کد خبر: 408178
تاریخ انتشار :

مطرح کردن نام ستاره لیگ برتری برای تمدید قرارداد کاوه با استقلال؟

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

با وجود آنکه استقلال از مهاجمانی نظری محسن کریمی، علی قربانی، و کاوه رضایی بهره می‌برد و حتی بعضا جابر انصاری هم در این پست بازی می‌کند اما هر روز نام بازیکنانی چون شهباززاده، تبریزی و بیت سعید برای حضور در جمع آبی‌پوشان مطرح می‌شود.
به گزارش نامه نیوز، ظاهرا استقلالی‌ها با استفاده از نام‌های مهاجمان تیم‌های دیگر قصد وسوسه کردن کاوه رضایی که قراردادش با این تیم تمام شده را دارند تا او به نوعی متوجه شود بازیکنان زیادی برای حضور در استقلال ابراز تمایل می‌کنند و اگر این بازیکن قراردادش را تمدید نکند قطعا جایگزین‌هایی خواهد داشت.
مرتضی تبریزی، شهباززاده و بیت سعید سه بازیکنی هستند که هر روز در رسانه ها در آستانه امضای قرارداد با آبی‌پوشان قرار می‌گیرند اما هیچ یک از مسئولان این باشگاه این اخبار را تائید نمی‌کنند.
این در حالی است که منصوریان مصرانه خواستار تمدید قرارداد رضایی است و از مسئولان این باشگاه خواسته به هر شکل ممکن این بازیکن را حفظ کنند.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها