کد خبر: 411170
تاریخ انتشار :

لیگ جهانی والیبال ۲۰۱۷

شکست شاگردان کولاکوویچ برابر قهرمان جهان/ فقط یک ست مثل ایران بودیم

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

در ادامه مسابقات هفته دوم لیگ جهانی والیبال در تهران امشب ملی پوشان کشورمان به مصاف صربستان مدافع عنوان قهرمانی رفتند.

به گزارش نامه نیوز، ملی پوشان ایران در این مسابقه سه بر یک با امتیازهای (25 بر 20، 25 بر 23 و 16 بر 25 و 25 بر 16) مغلوب صربستان قهرمان سال گذشته لیگ جهانی شدند.
تیم ایران در ست نخست کمی در هماهنگی تیمی و دریافت و توپ گیری با مشکل روبرو بود و نتوانست از حمایت 12 هزار نفری آزادی بهره ببرد. در این ست صربستان 18 امتیاز از اسپک به دست آورد و ایران تنها 12 امتیاز از این تکنیک والیبال کسب کرد و همین عامل برتری صرب ها برابر ایران شد.
در ست دوم ملی پوشان ایران شروع خوبی داشتند و تا میانه راه نیز از حریف قدرتمند خود پیش بودند، اما در نهایت در امتیازهای حساس پایانی صرب ها توپ میدان را در دست گرفتند و موفق به شکست 25 بر 23 تیم ایران شدند.
ست سوم با کسب سه امتیاز متوالی از سوی ایران شروع شد، اما صربستان پس از وقت استراحت درخواستی سه امتیاز را جبران کرد. در ادامه تیم ایران چندین امتیاز دیگر کسب کرد و وقت استراحت فنی اول 8 بر 4 به ایران رسید و تماشاگران به عنوان قدردانی موج مکزیکی به راه انداختند.
اقتدار تیم ایران در ست سوم ادامه یافت و در نهایت ملی پوشان کشورمان 25 بر 16 حریف خود را شکست دادند تا مسابقه از نظر ست شماری دو بر یک به سود صربستان شود.
ست چهارم این مسابقه نیز با برتری 25 بر 16 صربستان پیگیری شد تا در نهایت این تیم سه بر یک ایران را شکست دهد و به چهارمین برد خود در لیگ جهانی امسال دست یابد و 12 امتیازی شود.
تیم ملی والیبال ایران نیز همانند روز گذشته با ترکیب میلاد عبادی پور، سعید معروف، فرهاد قائمی، سید محمد موسوی، عادل غلامی، امیر غفور و مهدی مرندی به میدان رفت.
سرمربی تیم ملی والیبال صربستان در ابتدای مسابقه با ایران از ترکیب اوروش کوواچویچ، مارکو ایوویچ، دراژن لوبوریچ، مارکو پودراشچانین (کاپیتان)، استرچکو لیسیناک، نیکولا جُوُویچ و نیوِن مایستوروبچ (لیبرو) استفاده کرد.
توفیق بودایا از تونس به عنوان داور اول و سیمونه سانتی از ایتالیا به عنوان داور دوم قضاوت این مسابقه را بر عهده داشتند.
تعداد تماشاگران سال 12 هزار نفری آزادی تهران نسبت به روز گذشته بیشتر بودند به گونه ای که علاوه بر صندلی ها، بر روی پله های سیمانی بین سکوها نیز تماشاگران نشسته بودند.
تیم های ملی زیر 23 سال مردان و نوجوانان ایران نیز در سالن حضور داشتند و از رقابت دو تیم بزرگسالان ایران و صربستان کسب تجربه کردند.
مهدی مهدوی، شهرام محمودی و مجتبی میرزاجانپور نیز برای تشویق تیم ایران در سالن حضور یافته بودند.
غفور، بهترین بازیکن ایران
تیم ایران در چهار ست این مسابقه 84 پوئن به دست آورد که امیر غفور با کسب 13 امتیاز، امتیازآورترین بازیکن تیم ایران در این مسابقه شد. میلاد عبادی پور نیز توانست برای تیم ایران 9 امتیاز به دست آورد. عنوان امتیاز آورترین بازیکن این دیدار به بازیکن شماره 2 صربستان رسید که «اوروش کوواچویچ» 18 پوئن از 91 پوئن صربستان را به دست آورد. همچنین مارکو پودراشچانین (کاپیتان) این تیم نیز 16 امتیاز برای تیمش کسب کرد.
تیم ملی والیبال ایران فردا (یکشنبه) در آخرین مسابقه هفته دوم لیگ جهانی به مصاف آرژانتین می رود که این مسابقه از ساعت 21 و 10 دقیقه شروع خواهد شد.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها