نعمتی آمد، رفیعی میرود؟/ معادلات شماره 7 بهم خورد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
وضعیت سروش رفیعی همچنان نامشخص است و در حالی که نزدیکان وی از تمایلش برای ماندن در پرسپولیس خبر می دادند، وی به پوشیدن پیراهن تیمی دیگر نزدیک شده است.
به گزارش نامه نیوز، رفیعی بعد از بازی پرسپولیس مقابل لخویا در قطر ماند و به تهران بازنگشت و از همان زمان بحث حضورش در لیگ ستارگان مطرح شد.
در روزهای اخیر نیز رسانه های قطری از توافق این بازیکن با باشگاه الخور خبر دادند و همچنان نیز تاکید دارند که این بازیکن فصل آینده به این تیم نه چندان مطرح خواهد پیوست.
صحبت از پیشنهادی بین 350 تا 600 هزار دلار است و امروز نیز رسانه های قطری عنوان کردند با جذب نعمتی، پرسپولیس جانشین رفیعی را جذب کرده و او قطعا جدا خواهد شد.
رفیعی نیز در این مدت تا حدی سکوت اختیار کرده و مواضعش نشان می دهد که احتمال جدایی بالاست و این در حالی است که پیش از این به نزدیکانش اعلام کرده بود که اولویتش ماندن است و شاید جذب نعمتی معادلات را بهم زده است.
دیدگاه تان را بنویسید