کد خبر: 411901
تاریخ انتشار :

یک خداحافظی دیگر در تراکتورسازی/ شفیعی به استقلال می‌رود؟

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

بعد از اینکه محمد ابراهیمی با پست اینستاگرامی از هواداران تراکتورسازی خداحافظی کرد، خالد شفیعی مدافع این تیم نیز متن خداحافظی منتشر کرد.
به گزارش نامه نیوز، خداحافی شفیعی اما برخلاف ابراهیمی کاملا جدی است چراکه وی قراردادی با تبریزی ها ندارد و به راحتی می تواند جدا شود اما ابراهیمی همچنان قرارداد دارد و رفتنش جدی نیست.
شفیعی که در روزهای اخیر شایعاتی درباره مذاکراتش با استقلال مطرح شده متن زیر را منتشر کرده است:

«سلام خدمت هواداران تیم محبوب تراکتورسازی؛ از افتخارات من این بود که چند سال توانستم برای شما عزیزان خدمتی انجام دهم و همیشه تمام تلاشم را کردم تا ناامید تان نکنم. با تمام سختی ها جنگیدم و اگر کسی یا چیزی شدم، فقط به لطف خدا و شما پرشورها بود. از همه شما تشکر می کنم و حلالیت می طلبم. انشاءالله که بتوانم سال های بعد دوباره در جمع شما باشم. بی شک تا آخر عمرم در ذهن و فکر من خواهید ماند. من دلیل تمدید نشدن قراردادم را می گذارم به عهده باشگاه که انشاءالله حقیقت را بگویند. یاشاسین آذربایجان، یاشاسین تراکتور.»

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها