کد خبر: 415743
تاریخ انتشار :

دردسر برای سرخابی‌ها در صورت لغو دربی آلمان!

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

هر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس روی قولی که اسپانسر به آنها برای برگزاری دربی و سود برگزاری این بازی داده حساب کرده‌اند.
به گزارش نامه نیوز، استقلالی‌ها به بازیکنانشان قول داده‌اند که اگر اردو به پایان برسد 30 در صد پیش قسط بازیکنان را پرداخت خواهند کرد و این در حالی است که اگر این بازی لغو شود باشگاه استقلال به صورت جدی وارد بحران خواهد شد.
از طرف دیگر پرسپولیسی‌ها هم چنین شرایطی دارند و در حالی که برانکو و منصوریان از ته دل راضی به برگزاری چنین دیداری نیستند اما مدیران دو باشگاه سعی می‌کنند تا این بازی برگزار شود تا آنها بتوانند به قولی که به بازیکنان و کادر فنی داده‌اند عمل کنند.
اعلام شده که این بازی در آلمان برگزار می شود اما ظاهرا برگزاری بازی در بیله فلد منتفی شده و باید دید در ورزشگاهی دیگر برگزار می شود یا منتفی می شود.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها