کد خبر: 419957
تاریخ انتشار :

پرسپولیسی‌ها در انتظار رسیدن "امروز"مدنظر مدیران ورزش

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

در روزها و حتی ماه های اخیر بارها از سوی مسئولان مختلف وزارت ورزش و جوانان درباره زمان معرفی اعضای هیات مدیره پرسپولیس اطلاع رسانی شده و هیچکدام نیز محقق نشده است.

به گزارش نامه نیوز، محمدرضا داورزنی معاون وزیر در هفته های قبلی در چندین نوبت اعلام کرد که تا پایان هفته هیات مدیره جدید معرفی می شوند و بعد از گذشت چند هفته هیچ اتفاقی رخ نداد.
مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان روز چهارشنبه در پایان جلسه هیات دولت و در جمع خبرنگاران اعلام کرد که "امروز"(چهارشنبه) هیات مدیره جدید معرفی می شوند اما باز هم خبری نشد.
روز گذشته مازیار ناظمی سخنگوی وزارت ورزش و جوانان در فضای مجازی متنی منتشر کرد و معرفی هیات مدیره جدید را به امروز و شاید هم فردا موکول کرد: «بعد از دو مراسم تنفیذ و تحلیف ریاست جمهورى، هیئت مدیره قرمزها با حفظ و ترمیم اعضا اعلام مى شود.»
باید دید"امروز" مدنظر مدیران پرسپولیس در نهایت چه روزی از راه می رسد و هیات مدیره جدید که ظاهرا دو تن از اعضای جدید آن مدبر (مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی) و ذوالفقارنسب(کارشناس و مربی فوتبال) هستند رسما معرفی می شوند.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها