کد خبر: 419998
تاریخ انتشار :

اعتصاب استقلال در گروی اولین پیروزی

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

استقلالی‌ها از روزی که با بازیکنان جدید قرارداد بسته اند ریالی به آنها پرداخت نکرده و مرتب به بازیکنان وعده دادند که پیش قسط اول قرارداد آنها پرداخت می‌شود.
به گزارش نامه نیوز، از سوی دیگر حذف آرم اسپانسر استقلال از روی پیراهن این تیم هم نشانگر این بود که فعلا از پول خبری نیست و ظاهرا اعضای جدید هیات مدیره استقلال که یکی از آنها اقتصادی هم هست نتوانستند تا اینجای کار گره‌ای باز کنند.
بازیکنان تیم استقلال که قصد داشتند شب گذشته بعد از پایان بازی اعلام کنند تا زمانی که مطالباتشان پرداخت نشود تمرین نمی‌کنند بعد از بازی در رختکن تصمیم گرفتند که اعتراض به پرداخت نشدن مطالباتشان را به زمانی موکول کنند که استقلال یک برد به دست بیاورد.
آنها به این نتجه رسیدند که با تساوی خانگی ممکن است پیش هواداران شرمنده شده و با پیش کشیدن مباحث مالی صدای اعتراض آنها را بلند کنند به همین علت اعتصاب استقلالی ها به بعد از بازی با تراکتورسازی موکول شد. البته اگر تا آن زمان مطالباتشان پرداخت نشود و البته پیروز شوند!

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها