کد خبر: 427024
تاریخ انتشار :

حسینی بازی با الاهلی را هم از دست داد/ دردسر برانکو برای دفاع چپ

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

سید جلال حسینی در فصل جاری به خاطر مصدومیت بازی های زیادی را در پرسپولیس و تیم ملی از دست داده است.

به گزارش نامه نیوز، وی که همیشه در لیست قرمزها و تیم ملی حضور داشته با پرسپولیس به امارات رفت و قرار بود تست شود تا در صورت آمادگی برابر الاهلی بازی کند.
نزدیکان برانکو می گویند وی قصد داشت از حسینی و خلیل زاده در دفاع میانی استفاده کند و محمد انصاری را به سمت چپ خط دفاعی ببرد اما امروز مشخص شد که حسینی امکان بازی ندارد.
به این ترتیب برنامه های برانکو نیز کمی بهم ریخته و مشخص نیست در دفاع میانی از ماهینی استفاده می کند یا بار دیگر انصاری در این پست مورد استفاده قرار می گیرد و در آن صورت وی باید از بین نفراتی مثل ماهینی، مصلح و حتی ربیع خواه گزینه اصلی برای دفاع چپ را انتخاب کند.
پرسپولیس فردا در ابوظبی بازی برگشت برابر الاهلی عربستان در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا را برگزار می کند. بازی رفت در مسقط به تساوی دو بر دو انجامید.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها