عقده گشایی سایت آمریکایی علیه فوتبال ایران؛ یک امتیاز در بهترین حالت!
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
تیم ملی فوتبال ایران به عنوان دومین تیم بعد از برزیل جواز حضور در جام جهانی روسیه را به دست آورد آن هم بدون باخت در تمام مراحل مقدماتی.
به گزارش نامه نیوز، با این حال سایت CBS Sports آمریکا در تحلیلی عجیب مدعی شده که شاگردان کی روش در بهترین حالت ممکن تنها موفق به کسب یک تساوی خواهند شد.
در تحلیل این سایت عنوان شده که ایران در 12 بازی خود در جام جهانی تنها یک پیروزی( آن هم مقابل آمریکا) به دست آورده و به همین دلیل بهترین نتیجه این تیم می تواند کسب یک امتیاز باشد!
این در حالی است که ایران نسبت به تیم دوره قبل پیشرفت چشمگیری داشته و به همین دلیل تنها تیم آسیایی است که در سید 3 قرار گرفته و طبعا بهترین نتیجه برای این تیم قطعا کسب بیش از یک امتیاز است.
در تحلیل این سایت با کنایه عنوان شده شانس موفقیت ایران در جام جهانی به اندازه شانس قهرمانی آستون ویلا در لیگ برتر است؛ تیمی که در لیگ برتر حضور ندارد!
گفتنی است در حالی که تیمی مثل پاناما جواز حضور در جام جهانی از منطقه آمریکای شمالی را کسب کرده، آمریکا موفق به حضور در جام جهانی روسیه نشده است.
دیدگاه تان را بنویسید