دغدغههای هجومی کیروش در آستانه جام جهانی؛ مهاجمان گل نزن، آلترناتیوهای آماده
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
کارلوس کی روش در سال های اخیر از نفراتی مثل سردار آزمون، رضا قوچان نژاد و کریم انصاری فرد به عنوان فوروارد اصلی در تیم ملی استفاده کرده است.
به گزارش نامه نیوز، سردار در روستوف روزهای بسیار درخشانی داشت، قوچان نژاد فصل گذشته یکی از مدعیان کسب عنوان آقای گلی بود و انصاری فرد نیز در پانیونیوس و بعد از آن المپیاکوس می درخشید.
در سال منتهی به جام جهانی اما اوضاع به طور کامل تغییر کرده است. سردار بعد از انتقال به روبین کازان بیش از 900 دقیقه است که موفق به گلزنی نشده است، گوچی هنوز یک گل نیز برای هیرنفین به ثمر نرسانده و انصاری فرد نیز که مدتی نیمکت نشین و سکونشین بود دوباره به ترکیب المپیاکوس بازگشته اما چند هفته است که نتوانسته برای تیمش گلزنی کند و ممکن است دوباره به نیمکت بازگردد.
این خبر خوبی برای کی روش نیست که گزینه های اصلی اش برای پست فوروارد عادت به گلزنی را فراموش کرده اند، با این حال گزینه های جایگزین این روزها به خوبی در حال درخشش هستند.
اگر مهدی طارمی که به خاطر محرومیت فعلا موتور گلزنی اش خاموش شده را کنار بگذاریم، کاوه رضایی و سامان قدوس مهاجمان شارلوا و اوستراسوند جزو ستاره های لیگ های بلژیک و سوئد هستند.
البته کی روش از این بازیکنان بیشتر در پست هافبک و در کنار بازیکنانی آماده مثل جهانبخش و دژاگه استفاده کرده و باید دید به خاطر ترافیک در خط هافبک ممکن است نفراتی مثل رضایی و قدوس در تیم ملی نیز به عنوان مهاجم بازی کرده و جایگزین نفرات ناآماده فعلی شوند یا خیر.
دیدگاه تان را بنویسید