جلسه گرشاسبی با سرمربی پرسپولیس بعد از جلسه هیات مدیره/ برانکو: کارهای تمدید در حال انجام است
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
هیأت مدیره پرسپولیس امروز به ریاست جعفر کاشانی و با حضور وی، حمیدرضا گرشاسبی، محمد حاجی بیگی و ابوالفضل روغنی از ساعت 10 صبح تشکیل جلسه داد.
به گزارش نامه نیوز، در این نشست سرپرست باشگاه گزارشی را از روند مسائل مالی، فعالیتهای اقتصادی باشگاه، مسائل حقوقی و پیگیری مصوبات هیأت مدیره ارائه کرد و در ارتباط با مسائل مطرح شده تبادل نظر و تصمیمگیری شد.
گرشاسبی در ادامه جلسات کاری امروز خود، در آستانه بازی سپید رود رشت با حضور برانکو ایوانکوویچ در باشگاه، با او جلسه داشت.
برانکو بعد از جلسه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جلسه معمولی داشتیم و در مورد تمام موضوعات جاری صحبت کردیم. مهمترین مسالهها بحث مالی بازیکنان، زیرساخت باشگاه، بازی با سپیدرود و مخصوصا میل برای پیروزی بود که صحبت کردیم. اگر این بازی را ببریم رکورد جدیدی ثبت خواهیم کرد.
سرمربی پرسپولیس ادامه داد: همچنین در مورد تمدید قرارداد هم صحبتهایی کردیم و این کار در حال انجام است.
برانکو در مورد بازی چهارشنبه تیمش با سپیدرود نیز خاطرنشان کرد: بازی سختی خواهیم داشت. آنها مقابل فولاد شکست خوردند اما بسیار خوب بودند. موضوع مهم دیگر این است که سپیدرود در هر بازی خانگی و خارج از خانه گل زده است. طبیعی است ما هم میدانیم فضای بسیار داغی در انتظارمان است.
دیدگاه تان را بنویسید