کد خبر: 468576
تاریخ انتشار :

صحبتی با پاری سن ژرمن نداشته‌ام

آزمون: هر وقت کی‌روش بگوید به تیمی بزرگ‌تر می‌روم/ مسی؟ سعی می‌کنم شبیه زلاتان باشم

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

در آستانه جام جهانی روسیه رسانه های خارجی به تیم های حاضر در مسابقات پرداخته و سراغ ستاره های شان می روند.
به گزارش نامه نیوز، تقریبا در تمام رسانه های خارجی از سردار آزمون به عنوان تک ستاره ایران نام برده شده و به همین دلیل هم وی گزینه اصلی برای گفتگو به عنوان نماینده ایران محسوب می شود.
در همین راستا سایت Onze mundial فرانسه گفتگویی با این مهاجم 23 ساله که عضو روبین کازان روسیه است، انجام داد.
سردار در این گفت و گو در خصوص نخستین تجربه حضور در جام جهانی گفت: بی صبرانه منتظر شروع این تورنمنت بزرگ در کشور دوم خودم(روسیه) هستم. در گروه سختی قرار داریم اما معتقدم می توانیم دست به شگفتی سازی بزنیم.
وی با اشاره به این نکته که تمجیدها از خودش را دوست دارد و باعث افزایش اعتماد به نفس او می شود درباره شانس ایران برای صعود از گروه سخت گفت: زمانی که عضو روستوف بودم بایرن مونیخ را با تمام ستاره هایش(غیر از نویر) شکست دادیم چون این باور را داشتیم که می توانیم پیروز شویم. حالا در تیم ملی هم همین باور را داریم و در جام جهانی از هیچ تیمی نمی ترسیم و شانس صعود داریم.
مهاجم ایرانی در مورد رکورد 22 گل زده در 30 بازی و تلاش برای افزایش این رکورد گفت: طبعا عملکرد خوبی داشته ام اما به این مسائل فکر نمی کنم. شک ندارم که روزهای خوب فوتبالی من هنوز نیامده‌اند.
سردار در خصوص اینکه چرا در دوره قبلی حضور نداشته گفت: حتما شایسته اش نبوده ام و به تصمیم کی روش احترام می گذارم.
وی در پاسخ به این سوال که چرا بازیکنان تیم‌ ‌ملی فوتبال ایران چندان به رفتن به فوتبال اروپا موافق نیستند گفت: بازیکنان ما لیگ داخلی کشورشان را دوست دارند و خیلی از آنها دوست ندارند لژیونر شوند و خیلی احساسی هستند و وابسته به لیگ. من خیلی‌ها را می‌شناسم که در حال‌ حاضر در سطح لیگ‌های اروپایی هستند ولی ترجیح می‌دهند در لیگ‌ ایران بازی کنند. باید به تصمیم آنها احترام گذاشت.
آزمون در خصوص زمان حضور در تیمی بزرگ در اروپا گفت: در حال‌ حاضر رفتن به تیم بزرگ‌تر یک نوع ریسک محسوب می‌شود. ممکن است وقت ببرد تا به شرایط جدید عادت کنم. من بدنم را به خوبی می‌شناسم و می‌دانم که آمادگی تمرینات پر فشاری که مثلا در انگلیس انجام می‌شود را ندارد. الان شرایط کمی فرق کرده است. در حال‌ حاضر زیاد تمرین می‌کنم و سعی می‌کنم بدنم را عضلانی کنم تا بتوانم در این لیگ‌ها بازی کنم. من از انگلیس، فرانسه، آلمان و ترکیه پیشنهاد دارم و خودم بنا به تصمیم خودم این پیشنهادات را رد کردم.
وی ادامه داد: کی‌روش مثل پدر من است. او خیلی بهتر می‌داند که چه چیزی برای آینده من مناسب است. با او مشورت خواهم کرد و به تیم بزرگتری خواهم رفت. هر وقت مربی بگوید تصمیم گیری خواهم کرد.
مهاجم جوان ایران با تعجب از اینکه وی را با مسی مقایسه می کنند گفت: دلیل این مقایسه را نمی دانم. شاید تنها کفش های مان شبیه هم هست! من تلاش می کنم شبیه زلاتان بازی کنم چون الگویم است. بعد از بازی برابر لیگ قهرمانان اروپا در منچستریونایتد پیراهن او را گرفتم.
وی با بیان اینکه چندان لیگ فرانسه را دنبال نمی کند درباره شایعه مذاکره پاری سن ژرمن با وی گفت: هیچ ارتباطی با این باشگاه نداشته ام وترجیح می دهم دراین باره صحبتی نکنم.
آزمون در پایان رئال مادرید را تیم مورد علاقه اش عنوان کرد و در پاسخ به سوال خبرنگار فرانسوی درباره زیدان گفت: او یکی از بزرگ ترین بازیکنان تاریخ فوتبال جهان بوده و آنقدر بزرگ است که من نباید به خودم اجازه دهم درباره اش حرفی بزنم.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها