زننده گل دربی، بهترین بازیکن زمین شد/ غفوری: میدانستم بعد از شوت تیام گل میزنم
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
دربی شماره 86 تهران با یک گل به سود استقلال خاتمه یافت و ووریا غفوری زننده تک گل بازی در پایان به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد.
به گزارش نامه نیوز، وی در این خصوص گفت: خوشحالم که توانستیم پیروز شویم چراکه این بازی برای ما خیلی مهم بود و می خواستیم شکست بازی رفت را جبران و هواداران مان را خوشحال کنیم.
وی ادامه داد: قبل از بازی تصمیم گرفته بودم طوری بازی کنیم که بهترین بازیکن زمین شوم و خوشحالم که این اتفاق رخ داد.
غفوری در پاسخ به این سوال که آیا فکر می کرد در این بازی گلزنی کند گفت: وقتی توپ مقابل پای تیام افتاد حس کردم که بعد از ضربه او اتفاقی می افتد که من شانس گلزنی پیدا می کنم و خداراشکر همین اتفاق رخ داد.
وی در پایان گفت: تیم ما نسبت به قبل متحول شده و در جام حذفی نیز شانس کسب جام داریم. امیدوارم در ادامه هم بتوانیم در لیگ برتر و لیگ قهرمانان نتایج خوبی بگیریم.
دیدگاه تان را بنویسید