هفته بیست و ششم لیگ برتر فوتبال
ذوب آهن پیروز شد، قهرمانی پرسپولیس به تاخیر افتاد/ پیروزی ارزشمند کریمی و ویسی در کورس بقا
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
در ادامه مسابقات هفته بیست و ششم لیگ برتر فوتبال عصر امروز سه بازی در شهرهای مشهد، اصفهان و رشت برگزار شد.
به گزارش نامه نیوز، در مهم ترین بازی ذوب آهن برای پس گرفتن جایگاه دوم و البته به تاخیر انداختن قهرمانی پرسپولیس میزبان تراکتورسازی بود و با سه گل پیروز شد.
محمدرضا حسینی و مرتضی تبریزی(2گل) برای میزبان گلزنی کردند تا اصفهانی ها همچنان در رده دوم قرار بگیرند و قهرمانی پرسپولیس هم قطعی نشود.
مشکی پوشان مشهد که گزینه اول سقوط محسوب می شود در دیدار با دیگر تیم انتهای جدولی یعنی استقلال خوزستان با یک گل شکست خورد تا شاگردان ویسی به بقا امیدوار شوند. قاسم دهنوی که در دقیقه 73 برای مشهدی ها به میدان رفت دو دقیقه بعد دروازه تیم خودی را باز کرد تا تیمش یک گام دیگر به سقوط نزدیک شود.
سپیدرود رشت دیگر تیم انتهای جدولی که برای بقا می جنگد نیز میزبان پارس جنوبی جم بود. شاگردان علی کریمی با تک گل عماد میرجوان توانستند سه امتیاز با ارزش بگیرند و به رقابت برای بقا ادامه دهند.
دیدگاه تان را بنویسید