یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا
صعود پرماجرای رئال با گل دقیقه 97 و اخراج بوفون/ بایرن باز هم به نیمه نهایی رسید
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
در ادامه مسابقات دور برگشت از مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، چهارشنبه شب دو بازی در اسپانیا و آلمان برگزار شد.
به گزارش نامه نیوز، رئال مادرید که در بازی رفت مقابل یوونتوس در ایتالیا با سه گل پیروز شده بود، در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو میزبان شاگردان آلگری بود و به نظر نمی رسید کار سختی برای صعود داشته باشد.
یووه اما خیلی زود و در دقیقه 2 با ضربه سر مانژوکیچ به گل رسید تا به ادامه کار امیدوار شود. خیلی ها منتظر پاسخ رئال بودند اما مهاجم کروات دوباره در دقیقه 37 گل مشابهی به ثمر رساند تا ایتالیایی ها با امیدواری نیمه اول را به پایان برسانند.
رئال که در غیاب راموس عملکرد خوبی در دفاع نشان نمی داد تلاش کرد تا گلزنی کرده و کار را برای یووه سخت تر کند اما ماتویدی در دقیقه 61 سومین گل را هم وارد دروازه ناواس کرد تا تماشاگران مادریدی بیش از پیش نگران شوند.
یوونتوس بعد از زدن سه گل به دنبال اداره مسابقه و کشاندن بازی به وقت های تلف شده بود اما در دومین دقیقه از وقت های تلف شده واسکز بعد از برخورد با بن عطیه روی زمین افتاد و داور نیز نقطه پنالتی را نشان داد. بازیکنان یووه به شدت به داور معترض شدند و در همین راستا نیز بوفون به خاطر اعتراض زیاد اخراج شد.
در نهایت رونالدو بعد از دقایقی پرالتهاب پشت توپ قرار گرفت و در دقیقه 97 دروازه یوونتوس را باز کرد تا شاگردان زیدان در شبی خاطره انگیز با وجود شکست سه بر یک جواز حضور در نیمه نهایی را کسب کنند.
در بازی همزمان نیز بایرن مونیخ در ورزشگاه آلیانس آرهنا میزبان سویا بود که این بازی با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید و با توجه به برتری مونیخی ها در بازی رفت، در مجموع بایرن دو بر یک پیروز شد و بار دیگر به نیمه نهایی رسید.
دیدگاه تان را بنویسید